Rat je mrtav, živio rat : Bosna: svođenje računa / Ed Vulliamy ; s engleskog prevela Senada Kreso
Rat je mrtav, živio rat : Bosna: svođenje računa / Ed Vulliamy ; s engleskog prevela Senada Kreso
Autor Vulliamy, Ed
Ostali autori Kreso, Senada [prevoditeljica]
Nakladnik Sarajevo ; Zagreb : Buybook, 2017
Materijalni opis 492 str. : ilustr. ; 21 cm
Nakladnički niz Biblioteka Memorija
Napomena Prijevod djela: The war is dead, long live the war.
Bibliografija: str. [477]-478.
Kazalo.
Predmetna odrednica Rat u Bosni i Hercegovini <1992/1995> - prognanici - svjedočanstva
Rat u Bosni i Hercegovini <1992/1995> - genocid nad Bošnjacima - svjedočanstva
Rat u Bosni i Hercegovini <1992/1995> - logori, srpski
Rat u Bosni i Hercegovini <1992/1995> - ratno novinarstvo - svjedočanstva
Rat u Bosni i Hercegovini <1992/1995> - silovanje - svjedočanstva
Rat u Bosni i Hercegovini <1992/1995> - ratni zločini - Srbi
Omarska <srpski logor> - svjedočanstva
Klasifikacijska oznaka 821.111-94=163(497.6) Engleska književnost. Memoari. Dnevnici. Životopisi. Djela na bošnjačkom jeziku
341.485=163(497.6) Genocid... Djela na bošnjačkom jeziku
Jezik bosanski
Standardni broj ISBN 978-9958-30-330-2 (Sarajevo)
ISBN 9789537893729 (Zagreb)
Građa KnjigaKnjiga

VULLIAMY, Ed
Rat je mrtav, živio rat : Bosna: svođenje računa / Ed Vulliamy ; s engleskog prevela Senada Kreso. - Sarajevo ; Zagreb : Buybook, 2017. - 492 str. : ilustr. ; 21 cm. - (Biblioteka Memorija)
Prijevod djela: The war is dead, long live the war. - Bibliografija: str. [477]-478. - Kazalo.
ISBN 978-9958-30-330-2 (Sarajevo). - 9789537893729 (Zagreb)


Katalog
  • Upute
Usluge
  • Moja iskaznica | Za članove
Knjige
Zaštićeno autorskim pravom ©1999-2018. Knjižnice grada Zagreba i VIVaInfo d.o.o. Sva prava pridržana.